Имате нужда от помощ?
+359 888 28 60 67

Меню
Меню
 • Начало
 • Политика за поверителност

Политика за поверителност

Нашата отдаденост

В "Eмас Хаус" ООД смятаме за най-важен приоритет защитата на Вашата лична информация. Като напълно потвърждаваме факта, че Вашата лична информация Ви принадлежи, правим всичко възможно, да я съхраняваме надеждно и внимателно обработваме всичко което споделяте с нас.

Нашата най-голяма ценност е Вашето доверие. Поради това събираме минимално количество информация само с Ваше разрешение и я използваме само за целите, за които е предназначена. Не предоставяме информацията на трети страни без Вашето знание.

Ние полагаме всички усилия, за да гарантираме защитата на Вашите данни, включително процедурите за защита на техническите данни и вътрешното управление, както и физическите мерки за защита на данните. Използваме хостинг услуги предоставяни от водещите доставчици в България и се стремим да надграждаме всеки ден.

Желаем да направим живота Ви по щастлив и спокоен, като се опитваме да предлагаме вдъхновяващо и пленително изживяване на нашия Електронен магазин. За да го постигнем използваме бисквитки. Без тях Електронния магазин не може да функционира, количката няма да работи, а процеса по приемане на поръчка е по-скоро невъзможен.

Благодарим Ви за проявеното разбиране, интерес и подкрепа.

Основни моменти в правилата за поверителност на "ЕМАС ХАУС" ООД

Обхват

Тези Правила за поверителност се отнасят за Електронния магазин на "ЕМАС ХАУС" ООД - http://daily-bg.com/ и всички приложения свързани с него. Правилата за поверителност са в сила, без значение дали използвате компютър, мобилен телефон, таблет, или телевизор за достъп до нашият сайт.

Информация, която събираме

 • информация, която ни предоставяте директно;
 • информация, която събираме за използването от ваша страна на нашите Услуги; и
 • информация, която получаваме от източници – трети лица, като например куриерски фирми и партньорски организации.

Може също да поискаме вашето съгласие за събиране на информация, която не е описана в настоящите правила.

Ние използваме информацията, която събираме, също и:

 • за да предоставяме заявените от вас услуги;
 • за да разберем по какъв начин използвате сайта, което ще ни позволи да подобрим работата ви с него; и
 • за други цели, с ваше съгласие.

Нюзлетър

Можете да се абонирате за нашия нюзлетър, като попълните формуляра на нашия сайт. За тази цел се нуждаем от Вашия имейл адрес и съгласието Ви да Ви пращаме съответните съобщения.
След като се регистрирате за нашия нюзлетър/мейлинг, ще ви изпратим потвърдително съобщение с линк, с чиято помощ да потвърдите регистрацията.
Можете да се откажете от абонамента си за нашия нюзлетър по всяко време. Моля, изпратете отказа си на следния електронен адрес: [email protected] или използвайте бутона „отпиши ме“. Веднага след това ще заличим данните Ви във връзка с изпращането на нашия нюзлетър.

Възможно е да споделяме информацията ви със следните лица:

 • куриерски фирми с които работим при извършване на доставки на територията на страната.
 • бизнес партньори – доверени фирми, които може да предоставят информация за продукти и услуги, които може да харесвате.
 • доставчици на услуги – фирми, които предоставят продукти или услуги на или от името на "ЕМАС ХАУС" ООД.
 • правоприлагащите органи – когато сме задължени да направим това или когато трябва да защитим "ЕМАС ХАУС" ООД и нашите потребители.
Сравнение на продукти