Имате нужда от помощ?
+359 888 28 60 67

Меню
Меню

Зaщо да заложите на Книжарница Daily?

ЕМАС ХАУС е доставчик на широка гама канцелкарски материали, офис консумативи, офис мебели, оборудване и хигиенни материали – всичко от което Вашият бизнес се нуждае.

Нашата цел е да помагаме в изграждането на комфортна, стилна и модерна офис среда на достъпни цени, за да можете да се фокусирате изцяло върху Вашия бизнес.Symbol5 -справедлива цена

ДОСТЪПНИ ЦЕНИ
Най-добрите цени на пазара, качество от световни брандове.
Индивидуални предложения, съобразени с бюджета и капацитета на поръчките.

SYMBOL7 -Качество на услугата

КАЧЕСТВО НА УСЛУГАТА
Екип от позитивни, отговорни и компетентни специалисти посветени в това да помагат в изграждането на комфортна, стилна и модерна офис среда.

Symbol4 -One stop shop

ONE STOP SHOP РЕШЕНИЕ
Повече от 5000 артикула и постоянно нарастващ асортимент. От мастило, хартия и офис оборудване до технологии и мебели за успешното функциониране на Вашия бизнес.

Symbol6 -лесно и бързо

ЛЕСНО И БЪРЗО ОНЛАЙН
Нашият сайт е лесен и достъпен; 24/7 онлайн; Любими продукти; История на поръчките; Предварително одобрение на поръчките;

Symbol9 -бърза и безплатна доставка

БЪРЗА ДОСТАВКА
Бърза и лесна доставка с куриерска фирма Speedy. Предлагаме безплатна доставка за поръчки с по-голям обем в рамките на няколко работни. 

Symbol5 -Сигурност при поръчване и плащане

СИГУРНОСТ ПРИ ПОРЪЧВАНЕ И ПЛАЩАНЕ
Нашата политика за поверителност и защита на личните данни Ви осигурява сигурна среда за пазаруване. Начините на разплащанията са гарантирани, наложен платеж, в брой или по банков път.

Сравнение на продукти